Om Otyg

Otyg i Simpsonsutförande

Otyg i Simpsonsutförande

En lite förvirrad person, som har hoppat fram och tillbaka mellan olika saker och började en karriär som undersköterska, tröttnade på sjuka människor och bestämde sig för att om man ska utbilda sig till nåt så kan man utbilda sig till nåt man tycker är roligt.
Det beslutet ledde till att man numera studerar till civilingenjör på Blekinge Tekniska Högskola.
Vid sidan om pluggandet så är jag även involverad i SIS (Sektionen för Internetbaserad Socialisering, Blekinge Studentkårs ”it-avdelning”) där jag inofficiellt har titeln stordatasystemman vilket innebär att jag är den som ansvarar för driften av Blekinge studenkårs it-system, men mina fingrar trasslar inte bara runt bland de skarpa drift-systemen utan befinner sig ganska ofta i hackerspacet AFK.
Folk påpekar med jämna mellanrum att jag kan vara rätt bitter vilket brukar besvaras med med ”Jag är inte bara undersköterska, jag är systemadministratör också!”.

Vad mer kan vara värt att nämna?
Infödd Ronnebybo som först förflyttades till Tingsryd, sen tillbaka till Ronneby för att nu ha landat i Karlskrona (vilket faktiskt svider en del).
Hamnade i sjukvårds- och omsorgssvängen efter att ha gjort lumpen som sjukvårdare på pansarskyttekompaniet på P7 Revingehed.
Har mer eller mindre alltid varit intresserad av hur saker ser ut inuti, tror jag har fått det av min far som jobbade som tv-reparatör när jag var liten och med jämna mellanrum tog med sig saker hem som jag kunde plocka sönder.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: