What happens in Tingsryd, stays in Tingsryd!

En rubrik till från Lillebror, och ja… Egentligen borde jag ju inte skriva detta inlägget eftersom det som hände i Tingsryd då blir känt av resten av världen. Så jag håller det lite lagom vagt och hemligt (dessutom är det ett bra tag sen festen i fråga hölls).
*nynnar lite på Raubtier – Dobermann*

Knivig sits dethär blev insåg jag nu.
Men, jag kan börja med att berätta att tältgrannarna från SRF (Daniel, Tommie och Björn) inbjöds till metropolen Tingsryd av mig och min dåvarande granne Amanda och hennes kille Christian.
Under färden från Skåne till mörka småland blev dessa tre herrarna oroliga för att få motorstopp (eller liknande) så att de skulle tvingas till kontakt med lokalbefolkningen i skogen.

Daniel berättade med inlevelse hur han för sin inre syn såg folk sittandes på verandor, med glesa tänder, stripigt hår och vattniga ögon med en banjo i händerna samtidigt som någon i köket slipade kniven eftersom det verkade bli finmiddag till kvällen.

Nu kom de tre fram oskadda till Tingsryd. Förutom de psykiska ärren som bilfärden lämnade.

Vad hände sen under resten av kvällen? Ptja, två andra tältgrannar som bor lite närmre dök upp (David och Ela) och kvällen innehöll en hel hög med riktiga höjdpunkter.

En av dessa var att vi gjorde storstilad entré på en annan fest (kommentaren från festinnehavaren där var nåt i stil med ”Det gör inget, huset ska ändå rivas”), någon tjatade om hur hungrig han var (trots att han dragit en kebabrulle ganska nyligen) och Tommie var (dagen efter) imponerad av hur vackert beläget ICA i Tingsryd är.

Sedan finns det vissa personer (inga namn nämnda, men ni vet vem) som inte klarar av de enklaste uppgifterna… När folk ska röka på kvällen säger man till personen att han ska se till att dörren till trappuppgången ska hållas lite öppen eftersom den annars går i lås. Två minuter senare ringer personen och berättar att rökarna inte kommer in och att han sitter fast med sina byxor i dörren.

Puss och smisk från Otyg a.k.a. Rymdhönan a.k.a. The Beercan Sniper

Annonser

Ett svar to “What happens in Tingsryd, stays in Tingsryd!”

  1. Last Exit Says:

    Poesi… sann poesi broder… nästan så att man blir tårögd ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: