Fler brutna vallöften

Centern skulle rädda integriteten och skydda oss från Bodströmsamhället och vi vet alla hur det gick med det.

Statsministern gick själv ut och sa att man inte skulle jaga en nedladdande ungdomsgeneration, vilket gav en del röster från nyss nämnda personer.

När sedan Ipred kom på tal så försvarade Reinfeldt sig med att man inte kriminaliserade ungdomsgenerationen, eftersom polis och åklagare inte blev inblandade.

Frågan är hur han tänker rättfärdiga polismetodutredningen? Det blir lättare att jaga fildelare med förslaget, men det värsta är ändå följande lilla stycke:

”Utredningen föreslår även ändrade regler för hemlig teleövervakning. I dag fattas beslut av domstol när det finns en skälig misstänkt. I fortsättningen bör åklagare i brådskande fall kunna fatta interimistiska beslut.

Beslut om hemlig teleövervakning ska även kunna fattas när det inte finns någon skälig misstänkt av såväl domstol, åklagare eller undersökningsledaren.”

Visst känns det tryggt med alla dessa ”brådskande fall” undantag i alla övervakningslagar?

Storebrorssamhället är på inmarsch, snabbare än någonsin och våra folkvalda är det som bestämmer takten.


Fredrick om du vill fortsätta styra Sverige är det dags att dra i nödbromsen, det skulle du gjort redan i somras. Tyvärr så kan jag meddela att du har fel i att detta kommer vara glömt 2010, det kommer det inte vara. Du har just nu en hel internetgeneration som är riktigt förbannade över storebrorsfasonerna, och vi kommer inte glömma detta.
Tyvärr så är ju Sveriges andra stora parti med på noterna, så det finns inte så många alternativ att välja mellan om man inte ser ”enfrågepartierna”.

Egentligen borde jag som Piratpartist tacka våra politiker för att de hjälper oss att värva röster och medlemmar, men jag ogillar samhällsutvecklingen alldeles för mycket för att göra det…

Snart dags att mobilisera folk till EU-valet.

Andra som skriver intressant: Christian Engström, Karl Sigfrid, Mikael Nilsson, opassande och Rick Falkvinge.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: