DN och MSN

Jag har tidigare spytt galla över morsans internetuppkoppling, nu har jag spårat det hela till att 3G-täckningen är urkass. Så det är bara att välja mellan halvdant 3G eller långsamt GPRS…
Ska se om jag kan flytta runt dongeln lite och se om det blir bättre.

Hursomhelst så har jag även noterat en lite skojig egenhet, eller om det bara är slumpen. Varje gång jag går in på DN’s hemsida så kopplar MSN ner, ganska störigt om jag får säga min ringa mening i denna frågan men ändå lite spännande.

Har vart och kollat på lägenheten jag ska flytta in i idag och den var riktigt schysst, rymlig för att vara en etta och inte speciellt långt från affär, pizzeria, busshållplats och skog. Fast… Så är det överallt i Tingsryd.

Bruce Schneier har grävt fram en smart lösning på terroristproblemet, och den lilla artikeln får mig än en gång fråga mig varför Storbrittannien drogs med i kriget mot terrorism. De om några borde ju ha lite koll på vad som funkar och vad som inte funkar efter Nordirland, precis som Spanien borde ha en del erfarenheter från Baskerna.
Grejen Schneier skriver om funkade faktiskt, fast det kan nog ses som en ganska specialiserad operation.

Nä, nu är det läggdags tror jag bestämt.

Uppdatering: Verkar som att ”tunga” sidor gör att uppkopplingen korkas igen så att msn tappar tråden helt. Inte så konstigt kanske, men ändå irriterande då man vill kunna göra mer än en sak åt gången.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: