Ett filmtips och allmänt svammel

Dagens filmtips, med en hel del kända ansikten, är Wiretapping Sweden. Tyvärr på utomsockniska, men det får man leva med. Definitivt intressant och sevärd, rekommenderad läsning är Syrrans grannes analys av varför pirater är så effektiva!

Svensk Myndighetskontroll skriver en bra sammanfattning om Expressens debattsida för FRA, väl läsvärd för er som inte har besökt den och fått ta del av den.

Och för er som har glömt så ligger det en hel del skräp, förutom FRA-lagen, i lag-pipelinen som det är dags att ta itu med, Frihet, Fildelning & Feminismoch MinaModerataKarameller påminner om fildelningsfrågan och lagförslagen som ska hjälpa IFPI med flera att leka poliser. Nästa steg är väl att även ge dem tillåtelse att driva fångläger…

Annars en lugn dag i lilla Tingsryd, har passerat en hel armé av vad som verkar vara högstadie ungar (som sannolikt inte ville vara med på gympan och därför skulle gå en promenad). Enda irritationsmomentet är den sjukt långsamma uppkopplingen från Tele2, 7.2Mbit/s my ass (skicka 0.33 Mbit/s, ta emot 0.28 Mbit/s enligt bredbandskollen)!

Vidare så kan jag meddela att Wachtmeister i Karlskrona drar tillbaka sitt uttalande om att ideella föreningar som samlar in pengar skulle behöva betala för att få göra det. Tydligen så var det bara ett missförstånd…

Gjorde ett helt ovetenskapligt KASAM-test på mig själv i förmiddags och fick reda på att jag mådde bra, och det är ju alltid trevligt.

Annars inte så mycket nytt. Har lite läsning att ta itu med innan jag ska göra nåt annat, fast dusch och kaffe låter lockande…

Kan inte heller undgå att uppmärksamma att ännu en tråd om Mutant:UA-äventyret”Vid Regnbågens Slut” har blivit låst på Järnringens forum, snart dags för Järnringen att skapa en klistrad tråd där de berättar att de inte tänker släppa det äventyret igen i någon form, varför de har tagit detta beslutet och varför de inte tänker ändra det beslutet.
För tydligen så är det väldigt svårt att acceptera deras beslut i den frågan, vilket jag finner väldigt märkligt…
Jag börjar dessutom bli förbannat trött på alla dessa trådar om det äventyret, speciellt då i princip samtliga har urartat i bajskastning!

Taggar: fra, pirater, fildelning, politik, irritation, svammel, filmtips, rollspel

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: